Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ گلو درد  از جمله معضلاتی  به شمار می رود که  در طول سال بنا به دلایلی می تواند برای هر شخصی اتفاق بیفتد، به طوری که علت برخی از گلو دردها ویروسی و برخی دیگر  انتقال باکتری ها است، همچنین  این بیماری  مسری  بوده  و ممکن است به اطرافیان شما نیز انتقال داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
پس  بهتر است  در صورت  بروز و مشاهده علائم اولیه  به فکر " درمان گلو درد " باشیم . روش و راهکارهایی طبیعی برای درمان گلو درد

برای درمان گلو درد راه ها و روش های مختلف طبیعی زیادی وجود دارد،  به همین خاطر پیش از  مراجعه به پزشک و یا استفاده از آنتی بیوتیک ها می توان با کمک این راهکار ها  گلو درد خود را درمان کرد.

علائم گلو درد شامل چه مواردی می شود؟

 به التهاب گلو و لوزه ها که موجب احساس درد به هنگام  بلعیدن غذا و نوشیدنی ها می شود، گلو درد می گویند، بر اساس تحقیقات انجام یافته  در پایگاه NCBI  به طور متوسط ده الی سی درصد مردم سالیانه دچار  گلو درد می شوند، از سایر علائم گلو درد می توان به موارد زیر اشاره کرد؛

احساس درد به هنگام صحبت کردن و بلعیدن ایجاد مشکل بلع ایجاد مخاط در گلو تورم در فک یا گردن تورم لوزه ها و قرمز ی آن ها ایجاد دانه های سفید رنگ روی لوزه ها خشونت  صدا در صورت عفونی بودن گلو درد ممکن  است علائم به شرح زیر باشد؛ تب سردرد سرفه درد بدن آبریزش بینی حالت تهوع شایع ترین علل مبتلا شدن به گلو درد کدامند؟

از شایع ترین  علل گلو درد سرما خوردگی و آنفلوآنزا هستند و علائم نوع عفونت دار در این درد گلو اتفاق می افتد. بر اساس تحقیقات هشتاد الی 90 درصد دردهای گلو در بزرگ سالانان ویروسی است.

هم  چنین  بچه ها ما بین پنج تا پانزده سال  از همه بیش تر در معرض ابتلا  به گلو درد قرار دارند. حتی در برخی مواقع رفلاکس معده یا آلرژی نیز موجب درد گلو می شود.

اما سریع ترین روش های خانگی و طبیعی درمان گلو درد شامل چه مواردی می شود؟

همان طور که می دانید راه ها و درمان های شیمیایی مختلفی برای این بیماری وجود دارد ولی توصیه ما به شما این است که پیش از  استفاده از چنین داروهایی از  روش های خانگی درمان گلو درد غافل نشوید.

چند مورد از  راهکارهای خانگی درمان گلو درد عبارتند از؛

پروبیوتیک ها

مکمل های پروبیوتیکی تاثیر به سزایی در کاهش التهابات سیستم تنفسی دارند.  طبق  تحقیقات  سال 2010 بین 638 کودک  بین سه الی شش سال معلوم گردید که استفاده از لبنیات پرو بیوتیک و نوشیدنی های آن موجب کاهش 20درصدی التهابات لوزه و سیستم تنفسی کودکان می شود.

مصرف روی در درمان گلو درد شما موثر است!

روی از جمله عناصر غذایی به شمار می رود که موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن  می شوند. اگر فردی بیش تر از پنج ماه از مواد غذایی حاوی روی استفاده کند، کم تر  سرما می خورد. از مواد غذایی روی دار می توان به اسفناج ،  تخمه آفتاب گردان، مرغ ، قارچ و صدف  اشاره کرد.

عسل طبیعی برای درمان گلو درد

عسل ماده ای ضد التهاب  و ضد میکروبی است و به درمان و بهبود گلو درد کمک می کند. مصرف عسل طبیعی تورم و درد ناحیه گلو را کاهش می دهد و از ایجاد سرفه و مخاط جلوگیری به عمل می آورد.

نکته!

برای درمان گلو دردتان بهتر است عسل را با لیمو ترش تازه  ترکیب کنید.

سیر را برای درمان درد گلویتان جدی بگیرید!

سیر تازه حاوی یک عنصر فعال به نام آلیسین با خاصیت ضد  میکروبی است. می توانید سیر تازه  و خام را در غذاها و سالادهای خود به کار ببرید.

آب قلم از راهکارهای خانگی درمان گلو درد

 آب قلم هم بدن را هیدراته می کند و هم عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد. آب قلم سر شار از ویتامین و مواد معدنی با هضم آسان است. به همین خاطر این ماده غذایی  التهابات سیستم تنفسی بدن را  از بین  می برد.

ویتامین سی از موثر ترین روش های درمانی گلو درد

از ویتامین سی برای درمان گلو درد غفلت نکنید! از ویتامین های مفید برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و سلول های گلبول های قرمز  ویتامین C است. پیش از مبتلا شدن به دردهای گلو روزانه 1000 میلی گرم ویتامین سی مصرف کنید.

آب را در درمان گلو درد فراموش نکنید!

جهت سم زدایی بدن از انواع باکتری ها و ویروس ها لازم است ، بدن شما هیدراته شود و  برای این کار لازم است روزانه 8 لیوان آب مصرف کنید. مصرف آب به میزان کافی شما را در برابر بیماری هایی مانند آنفلوآنزا و سرما خوردگی ایمن نگه می دارد.

شیرین بیان یک درمان گیاهی برای گلو درد

ریشه شیرین بیان برای درمان گلو درد و سرماخوردگی بسیار موثر و مفید است. این گیاه دارویی از ایجاد مخاط جلوگیری می کند و آن ها را روانه بیرون می کند  و موجب کم شدن التهاب لوزه ها می گردد.

عصاره اکالیپتوس از راه های درمان درد گلو

اکالیپتوس دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و همین خواص موجب بهبود گردش خون و افزایش عملکرد سیستم تنفسی بدن می شود. هم چنین عصاره اکالیپتوس ضدعفونی کننده ای طبیعی برای تسکین گلودرد, سرفه و سرما خوردگی است.

استفاده از عصاره لیمو برای درمان گلو درد

لیمو یک ماده سم زادای قوی برای بدن است. از خواص لیمو و عصاره آن می توان به ضد ویروسی، ضدباکتریایی ، ضد التهابی، دارای ویتامین C، افزایش بزاق و مرطوب کردن گلو اشاره کرد.

توجه!

 چنان چه لوزه های کودکتان متورم شده و  به سختی  آب دهان و ... را می بلعد و دچار اختلال تنفسی شده به پزشک متخصص مراجعه کنید.

 هم چنین علاوه بر موارد  گفته شده میزان خواب کافی نیز تاثیر به سزایی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. با راهکارهای خانگی درمان گلو درد خود را به بهبود ببخشید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آنتی بیوتیک ها گلودرد درد گلو درمان گلودرد سرماخوردگی آنفلوآنزا بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۶۷۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟

   عصر ایران؛ شیرو ستمدیده - ایدئولوژی‌های گوناگون غالبا دربارۀ سیاست بین‌الملل بی‌نظر نیستند. مارکسیسم هم چشم‌اندازی به سیاست بین‌الملل دارد که البته با چشم‌اندازهای سنتی و متعارف به کلی مغایر است. چیزی که رویکرد مارکسیستی به سیاست بین‌الملل را متمایز می‌سازد، تاکید آن بر قدرت اقتصادی و نقشی است که "سرمایۀ بین‌المللی" دارد.

   مارکس در وهلۀ نخست به تحلیل ساختارهای سرمایۀ ملی، بویژه رابطۀ آشتی‌ناپذیر بین بورژوازی و پرولتاریا توجه داشت، اما در نوشته‌های او به طور ضمنی چشم‌اندازی بین‌المللی نیز وجود دارد. به نظر مارکس وفاداری‌های طبقاتی با تقسمیات ملی برخورد دارد. او بر اساس چنین عقیده‌ای در پایان کتاب "مانیفست کمونیست" نوشت: کارگران جهان، متحد شوید!

   در آثار مارکس این ایده به طور ضمنی مطرح شده است که سرمایه‌داری نظامی بین‌المللی است ولی تا قبل از انتشار کتاب مشهور لنین، به نام "امپریالیسم: بالاترین مرحلۀ سرمایه‌داری"، این ایدۀ مارکسیستی با قوت و صراحت یا به شکل کامل مطرح نشده بود.

   لنین معتقد بود توسعۀ امپریالیستی خواست سرمایه‌داری داخلی برای حفظ سطح بالای "سود" از راه صادر کردن سرمایۀ اضافی را نشان می‌دهد، و این به نوبۀ خود، قدرت‌های بزرگ سرمایه‌داری را به برخورد با یکدیگر کشاند و جنگ برآمده از آن (جنگ جهانی اول)، اساسا جنگی امپریالیستی است که برای کنترل و تصاحب مستعمرات در آفریقا، آسیا و جاهای دیگر درگرفته است.

اما مارکسیست‌های جدید یا نئومارکسیست‌ها، به محدودیت‌های الگوی مارکسیسم-لنینیسم کلاسیک اذعان می‌کنند؛ از جمله به این که امپریالیسم حاکم بر اوایل سدۀ بیستم ثابت نکرد که "بالاترین" (یعنی آخرین) مرحلۀ سرمایه‌داری است؛ و آشکار شد این فرضیه که سیاست دولت صرفا بازتاب منافع سرمایه‌داران است، فرضیه‌ای کوته‌بینانه است.

در واقع تا آنجا که نئومارکسیست‌ها "خودمختاری نسبی" دولت را می‌پذیرند، به این باور پلورالیستی نزدیک شده‌اند که مجموعه‌های گوناگونی (درون‌ملی، ملی و بین‌المللی) بر صحنۀ جهانی تاثیر می‌گذارند.

اما ویژگی متمایز چشم‌انداز نئومارکسیستی این است که به رشد و توسعۀ "نظام سرمایه‌داری جهانی" توجه دارد؛ برخلاف مارکسیسم کلاسیک که بر "رقابت بین سرمایه‌داری‌های ملی جداگانه" تاکید داشت.

در تحلیل نئومارکسیسم، ویژگی اصلی نظام سرمایه‌داری عبارت است از سازماندهی منافع طبقاتی بر پایه‌ای بین‌المللی در نتیجۀ پیدایش شرکت‌های چندملیتی.

در این دیدگاه، این شرکت‌ها نه تنها دولت‌های دارای حاکمیت را از جایگاه بازیگران مسلط صحنۀ جهانی محروم کرده‌اند، بلکه خودشان نیز مانند دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی، در چارچوب الزامات ساختاری‌ای عمل می‌کنند که متضمن منافع درازمدت سرمایه‌داری جهانی است.   

به عقیدۀ نئومارکسیست‌ها، ساختار جهانی تولید و مبادله بسیار منظم است؛ به این معنا که جهان را به ناحیه‌های "مرکز" و "پیرامون" تقسیم کرده است.

ناحیه‌های مرکز، مانند شمالِ پیشرفته، از نوآوری‌های فناورانۀ سطوح بالا و پایدار سرمایه‌گذاری سود می‌برند، در حالی که ناحیه‌های پیرامون، مانند جنوب کمتر توسعه‌یافته، نیروی کار ارزان تدارک می‌بینند و اغلب وابسته به فروش محصولات‌اند.

این‌گونه نابرابری‌های جهانی، ساختارهایی را در خود منعکس می‌کنند که در سطح منطقه‌ای و درون اقتصاد ملی ایجاد شده‌اند. در حالی که ناحیه‌های منطقۀ مرکزی در در اقتصاد جهانی ادغام شده‌اند، منطقه‌های پیرامونی در واقع در حاشیه باقی مانده‌اند و اغلب به محل رشد ناسیونالیسم قومی تبدیل می‌شوند. از این رو، جهانی شدن اقتصادی با گسستگی ملی همراه است.

این نگاه مارکسیست‌های جدید به سیاست بین‌الملل در واقع از دهۀ 1960 به این سو پدید آمد. مطابق این نگاه، مناطق پیرامونی همواره باید وابسته باقی بمانند. یعنی کشورهای جهان سوم هیچ گاه نمی‌توانند به جمع کشورهای جهان اول بپیوندند.

آندره گوندر فرانک جزو کسانی بود که چنین نگرشی را ترویج می‌کرد. اما پس از ظهور موج سوم دموکراسی در جهان، از اواسط دهۀ 1970 تا اوایل دهۀ 1990 میلادی، معلوم شد که برخی از کشورهای جهان سوم می‌توانند از این جهان به جهان اول بگریزند. یعنی از کشوری "در حال توسعه" به کشوری "توسعه‌یافته" تبدیل شوند.

بنابراین نئومارکسیسم را نیز باید دست کم واجد دو موج جهانی دانست. موج اول مبتنی بر آرای کسانی چو گوندر فرانک است که نور امیدی در انتهای تونل تکاپوی مناطق و جوامع پیرامونی نمی‌بینند، موج دوم نیز متعلق به نئومارکسیست‌های پس از ظهور نئولیبرالیسم و جوامع توسعه‌یافته در مناطق پیرامونی است.

نمونۀ اعلای چنین جوامعی، کرۀ جنوبی است که از 1987 به این سو، حقیقتا توانست در اقتصاد جهانی ادغام شود و از کشوری "در حاشیه" به کشوری دموکراتیک و پیشرفته بدل شود که اقتصادش هم عمیقا مبتنی بر نظام سرمایه‌داری است.

در مجموع به نظر می‌رسد که نئومارکسیسم هنوز گرفتار میراث اصلی مارکسیسم، یعنی بدبینی به جهان سرمایه‌داری است؛ به این معنا بهروزی عمومی بشر در جهانی مبتنی بر نظام سرمایه‌داری را اساسا ناممکن می‌داند.

انتقادهای بی‌پایان نئومارکسیست‌ها از سرمایه‌داری جهانی یا آنچه که نئولیبرالیسم می‌خوانندش، دقیقا ریشه در چنین نگرشی دارد. اما تحولات اخیر جهانی بویژه در منطقه خاورمیانه، یعنی رشد اقتصادی و پیشرفت قابل توجه کشورهایی نظیر عربستان و امارات و قطر نیز در آستانۀ تبدیل شدن به چالشی جدید برای نگاه نئومارکسیسم و کلا نگرش مارکسیستی به سیاست بین‌الملل است.

مطابق این نگرش کلان، بهروزی و پیشرفت برای کشورهای به اصطلاح عقب‌مانده، در ذیل نظام بین‌المللی سرمایه‌داری ناممکن است؛ اما واقعیات مشهود اخیر، نه فقط در شرق آسیا بلکه در برخی کشورهای عربی خاورمیانه، نافی این مدعا به نظر می‌رسند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سرمایه‌داری جمعی چیست؟ دولت سرمایه‌داری چیست؟

دیگر خبرها

  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • نگاهی گذرا به زندگی و آثار یکی از مفاخر فرهنگی شهرستان سقز
  • نشست «نزدیک قله؛ نگاهی به پیشرفت‌های انقلاب اسلامی» برگزار می‌شود
  • نگاهی به بزرگ ترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ (+ اینفوگرافی)
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری
  • رفح کجاست و اسرائیل در آن جا چه کار می کند؟ | نگاهی به آخرین وضعیت غزه
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • نگاهی به رویارویی ذوب‌آهن و استقلال
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی